Hyppää sisältöön

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen ylimmän johdon virat sisäiseen hakuun

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen kuuden tulosalueen johtajan virat on perustettu. Virkoihin valitaan henkilöt hyvinvointialuetta muodostavien organisaatioiden sisäisellä ilmoittautumis-/hakumenettelyllä. Asiasta päätti aluehallitus 13. toukokuuta 2022.

Tulosaluejohtajat toimivat hyvinvointialuejohtajan välittömässä alaisuudessa ja johtavat kukin yhtä hyvinvointialueen kuudesta tulosalueesta:

  • Sote-palveluiden tulosaluejohtaja
  • Ikääntyneiden palveluiden tulosaluejohtaja
  • Tyks / sairaalapalveluiden tulosaluejohtaja
  • Pelastuspalveluiden tulosaluejohtaja
  • Järjestämisjohtaja
  • Konsernipalvelujohtaja

– Haemme hyvinvointialueen johtoon innostuneita, innostavia ja osaavia johtajia, joilla on kyky rakentaa hyvinvointialuetta ennakkoluulottomasti asukkaidemme parhaaksi ammattilaisiamme unohtamatta, sanoo aluehallituksen puheenjohtaja Sanna Vauranoja.

Kaikkien nyt perustettujen virkojen kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito sekä tyydyttävä suullinen ja kirjallinen ruotsin kielen taito sekä lisäksi muita vaatimuksia virasta riippuen. Tehtävissä edellytetään näkemyksellisyyttä kaksikielisten palvelujen toteuttamisesta Varsinais-Suomessa.

Virkojen hakuilmoitukset julkaistaan Kuntarekryssä maanantaina 16.5.2022 . Virkoihin ilmoittautuminen päättyy 1.6.2022. Tehtävään ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään esittämään palkkatoive. Virka tulee ottaa vastaan 1.1.2023, ja edellytys on, että liikkeen luovutuksen perusteet edelleen täyttyvät. Jo tätä ennen tehtävään valittu voidaan ottaa määräaikaiseen virkasuhteeseen. Virat voidaan julistaa avoimeen hakuun, jos ansiovertailussa tai kokonaisarvioinnissa niin todettaisiin.

 Hyvinvointialueelle palkataan useita talous- ja palkkahallinnon osaajia

Maanantaina 16. toukokuuta avataan hakuun myös useita talous- ja palkkahallinnon asiantuntijoiden vakituisia sekä määräaikaisia työpaikkoja. Kaikkiaan on tarkoitus rekrytoida muutamia kymmeniä palkka- ja taloushallinnon asiantuntijaa, avustavaa tekijää/harjoittelijaa sekä data-analyytikkoa ja sovellusasiantuntijaa työstämään laajaa palkka- ja taloushallinnon uudistusta. Hyvinvointialue tuottaa talous- ja palkkahallinnon palvelut vuoden 2023 alusta itse.

Lue lisää verkkosivultamme.

Aluehallituksen kokousasiakirjat ovat nähtävillä verkkopalvelussa.

Asiasanat: välfärdsområde , aluehallitus , hyvinvointialue