Hyppää sisältöön

Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskushankkeen avoimet työpaikat

Uusia paikkoja avoinna!

Etsimme Reppu-tiimiin neljää projektikoordinaattoria, jotka yhdessä muodostavat tiimin. Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Koordinaattori voi olla koulutukseltaan esimerkiksi sosionomi, psykiatrinen sairaanhoitaja tai erityisopettaja. Odotamme rohkeaa ja kehittävää työotetta, vahvaa kokemusta perheiden kanssa työskentelystä sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Reppu-tiimi on Varsinais-Suomen sosiaali- ja terveyskeskushankkeen pilotointiprojekti, jossa kärkenä on monialaisuus ja yhteistyökäytäntöjen kehittäminen lasten, nuorten ja perheiden palveluissa. Toiminnalla pyritään ehkäisemään lastensuojelun ja erikoissairaanhoidon tarvetta ja luomaan peruspalveluissa toteutettava toimintamalli perheille annettavasta varhaisen vaiheen tuesta. Projekti sijoittuu hallinnollisesti sosiaalityön alle, josta työtä tehdään monialaisesti.

Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskushankkeen rahoitus on sosiaali- ja terveysministeriön myöntämää valtionavustusta, ja sen toimintakausi jatkuu vuoden 2023 loppuun. Varsinais-Suomen Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskushanketta hallinnoi vielä vuoden 2022 ajan Turun kaupunki, vuoden 2023 ajaksi hanke siirtyy Varsinais-Suomen hyvinvointialueen hallinnoitavaksi. 

Lue lisää ja hae!