Hyppää sisältöön

8.6. Henkilöstötreffit jatkuvat. Katso tallenne!

Tervetuloa koko hyvinvointialueen siirtyvälle henkilöstölle suunnatuille henkilöstötreffeille. Kuulet strategiaterveiset ja opit muutoskonkarilta. Tilaisuus nauhoitetaan ja tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan.

Kesän kurkkiessa tapaamme jälleen toisiamme koko hyvinvointialueelle siirtyvän henkilöstön kesken ke 8.6. klo 14–14.45. Löydät henkilöstötreffien tallenteen tältä sivulta lähipäivinä.

Treffeillä kuulet strategiaterveiset ja saat vinkkejä pelastustoimen mittavan uudistuksen läpikäyneeltä muutoskonkarilta. Käymme myös yhdessä läpi henkilöstöorganisaatiostamme usein kysyttyjä kysymyksiä. Voit myös ehdottaa teemoja ja aiheita ennakkoon kyselylomakkeella. Kyselinkki on auki ti 7.6. asti.

Ohjelma

    • Hyvinvointialueen valmistelu etenee vaiheittain, vt. valmistelujohtaja Antti Parpo
    • Hyvinvointialueen strategiaterveiset, hankejohtaja Katariina Kauniskangas
    • Usein kysyttyjä kysymyksiä henkilöstöorganisaatiostamme, projektipäällikkö Pasi Oksanen
    • Vertaistukea muutokseen: muutoskonkari & Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen kiinteistömestari Jouni Mäntylän haastattelu

Muistathan, että voit katsoa ensimmäiset hyvinvointialueen henkilöstötreffit väliaikaisella verkkosivullamme Materiaalit-osiossa.  Käythän myös tutustumassa ensimmäisillä treffeillä esiin tulleisiin aiheisiin Usein kysyttyä –osiossa verkkosivullamme.

Treffit ovat vapaaehtoiset. Voit sopia tilaisuuden katsomisesta esihenkilösi /lähijohtajasi kanssa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!