Gå över till innehållet

Tarkista henkilö- ja palkkatietosi HR-työpöydältä viimeistään 30.12.2022

Voit tarkistaa omat henkilötietosi, tilinumeron oikeellisuuden sekä tehdä palkkatietokyselyn HR-työpöydän henkilötiedot osiosta. HR-työpöydän löydät Varhan intran etusivun oikopoluista. Jotta mahdolliset korjaukset ehtivät huomioiduksi tammikuun palkanmaksussa, tulee tiedot tarkistaa viimeistään 30.12.2022.

Henkilötietojen tarkistaminen

Henkilötiedot ja tilinumeron voit tarvittaessa itse päivittää muokkaamalla tiedot ja painamalla tallenna ja valmis. Tiedot päivittyvät automaattisesti järjestelmään.

Palkkatiedot voit tarkistaa palkkatietokyselyllä

Palkkatietokyselyssä saat palkkatietosi esiin klikkaamalla palkkatiedot -painiketta. Huom! Jos sinulla on useampi palvelujakso, tulee sinun valita palvelujakso kerrallaan tarkistettavaksi. Mikäli palkkatiedoissa havaitaan virheitä, tulee toimia palkkatietokyselystä löytyvän ohjeen mukaan. Tiedoksi, että työkokemuslisiä ei ole siirtynyt kaikille. Virhettä korjataan parhaillaan, joten virheistä työkokemuslisissä ei tule vielä ilmoittaa erikseen. Tietojen tulisi olla kunnossa viikon 51 aikana.

Lomaoikeudet päivittyvät myöhemmin

Lomaoikeudet päivittyvät järjestelmään vasta vuodenvaihteessa ja niiden tarkistamisesta ohjeistetaan vielä erikseen.

HR-työpöytä vaatii työpaikan sisäverkon

HR-työpöytä vaatii toimiakseen työpaikan sisäverkkoa tai etänä työskennellessä etäyhteyttä työpaikan verkkoon (esimerkiksi Turun kaupungin työntekijöillä etäyhteys ei vielä toimi, 2M-IT selvittää tätä).

Teknisissä ongelmissa tulee kääntyä 2M-IT:n puoleen: