Gå över till innehållet

Se inspelningen: Välfärdsområde: tillställning för förmän & närchefer

Vi inledde en ny serie av tillställningar som riktar sig till förmän & närchefer som övergår till välfärdsområdet, där vi erbjuder stöd för att agera i förändringen. Tillställningen ordnades på finska på onsdagen 6.4. 

På den första tilställningen lyser vi upp vår resa mot välfärdsområdet och erbjuder stöd för förmän och närchefer som övergår till välfärdsområdet.. Du får höra om hur beredningsarbetet och uppbyggnaden av personalorganisationen framskrider samt vad reformen innebär för våra klienter. Du får också chansen att fundera över din roll i förändringen.

Program:

  • En hälsning av välfärdsområdetsfullmäktiges ordförande Ari Korhonen
  • Min roll i reformen, Arbetsplatsutvecklare Sari-Anne Poikkijoki, Åma
  • Beredningen framskrider etappvis, välfärdsområdets beredningsdirektör Antti Parpo
  • Uppbyggnaden av den kommande organisationen och hur reformen påverkar vår personal? projektledaren Laura Saurama
  • Vart är vi på väg? Vad kommer klienten att se vid årsskiftet? projektledare Katariina Kauniskangas

Det är frivilligt för dig att delta. Du är varmt välkommen!

Stödpaket för förmän & närchefer

Kom också ihåg att utnyttja stödpaketet för förmän & närchefer. Med hjälp av det kan du bättre stöda ditt teams/din enhets nyfikenhet på förändringen. Stödmaterialet samlar de viktigaste meddelandena om förändringen till personalen i ett komprimerat paket. Om du vill kan du dessutom bekanta dig med allt presentationsmaterial på vår webbplats under Material.

Och det är inte allt. Det här är ju en träffserie! Vi planerar att träffas igen i juni. Vi ger mer information om båda evenemangen närmare början av sommaren här på vår tillfälliga webbplats samt i de överförda kommunernas, samkommunernas och organisationernas egna kanaler för intern kommunikation.