Gå över till innehållet

Närvårdare, KUR i Kirjala

KUR är vår moderna enhet för kris, undersökning och rehabilitering för personer med intellektuella och övriga funktionsnedsättningar. Enheten hör till expert- och utvecklingscentret, som är den svenska expertenheten för krävande funktionshinderservice inom Varha. Till enheten kommer servicetagare från hela Svenskfinland för en tidsbunden period. På KUR arbetar vi i ett mångprofessionellt team. Enheten är belägen i Kirjala, i ett naturskönt och lugnt område, cirka tio kilometer från Pargas centrum. Till oss finns regelbundna bussförbindelser från både Åbo och Pargas.

Här kan du bekanta dig med KURserviceenhet (@kurserviceenhet), Foton och videor på Instagram

Till uppgiften rekryteras en aktiv person som är intresserad av att utveckla sin yrkesroll och specialisera sitt kunnande inom branschen. Som vårdare på KUR har du möjlighet att gå fortbildningar och stärka kunnandet i ditt arbete. Arbetet är strukturerat, omväxlande och utmanande. Vi arbetar utgående från ett socialpedagogiskt- och personcentrerat arbetssätt och viktiga värderingar som styr vårt arbetssätt är servicetagarens delaktighet, självbestämmande och valfrihet.

Vi söker dig som är flexibel, har en öppen attityd, ett gott bemötande och kan agera och ta beslut i utmanande klientsituationer. Du är självständig, trygg i dig själv och bemöter våra servicetagare på ett empatiskt och respektfullt sätt. För oss är en trevlig och uppskattande arbetsgemenskap, där alla kan vara sig själva viktig.

Behörighetsvillkoren för en vårdare är lämplig yrkesexamen (närvårdare eller motsvarande) och den sökande bör uppvisa ett intyg över registrering hos Valvira. Goda kunskaper i svenska och nöjaktiga kunskaper i finska krävs.

Anställda inom Egentliga Finlands Välfärdsområde kan välja den anställningsförmån de gillar bland tre alternativ, som viktas på olika sätt mellan tränings-, friskvårds-, kultur-, pendlings- och/eller lunchförmåner.

Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enlighet med 48§ i Lag om smittsamma sjukdomar (1227/2016).

De som anställs hos oss på Egentliga Finlands välfärdsområde tillfrågas på slumpmässiga drogtest.