Gå över till innehållet

Ergoterapeut, Kimitoön

Hej, kom och jobba hos oss i tillsvidareanställning som ergoterapeut inom Kimitoöns hälsocentralens öppna mottagning!

Dina arbetsuppgifter består naturligtvis både av att planera och förverkliga ergoterapikundernas vård samt individuell handledning och rådgivning och dessutom bedömning av hjälpmedelsbehov. I uppgiften ges du möjlighet att skapa innehållet i ergoterapin och terapistigarna och att skapa nytt.

Uppgiften förutsätter goda samarbets- och samspelsförmågor samt en patientcentrerad inställning till vårdarbete. Olika nätverk är en del av ditt arbete. Körkort är nödvändigt och arbetet förutsätter till viss del användning av egen bil.

Vi erbjuder dig ett mångsidigt arbete i en entusiastisk, mångprofessionell arbetsgemenskap, bra stöd från kolleger och förman, intressanta och utmanande uppgifter och möjlighet att arbeta inom en uppmuntrande arbetsgemenskap.

Behörighetsvillkoren:
Ergoterapeut YH eller tidigare examen på institutnivå. Legitimering enligt lagen om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården (559/1994). Studeranden i slutskedet av studierna beaktas också.

Språkkrav är tillräcklig förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken.
Prövotiden är sex (6) månader.

Varmt välkommen på jobb till Kimitoön!

Anställda inom Egentliga Finlands Välfärdsområde kan välja den anställningsförmån de gillar bland tre alternativ, som viktas på olika sätt mellan tränings-, friskvårds-, kultur-, pendlings- och/eller lunchförmåner.

Vi följer kraven i 48 § infektionssjukdomslagen om vaccinationsskydd för anställda, som gäller för dem som arbetar på kund- och patientinrättningar på socialvårdens och hälsovårdens verksamhetsenheter.

Anställda inom Egentliga Finlands välfärdsområde tillfrågas på slumpmässiga drogtest