Gå över till innehållet

1.6. Tillställning för förmän & närchefer fortsätter. Kom och hör om strategin

Tillställningarna för förmän och närchefer som överförs till välfärdsområdet fortsätter den 1 juni. Du får höra om hur strategin och får kamratstöd för att agera i förändring. Mötet spelas in och inspelningen kan ses på vår tillfälliga webbplats i två veckor.

Välkommen till den andra träffen i serien av möten för förmän och närmaste chefer som överförs till välfärdsområdet. Vi erbjuder igen stöd för att agera i förändring. Se inspelningen av tillställningen.

Program

  • Direktören för välfärdsområdet Tarmo Matikainens hälsning
  • Vår personalorganisation väcker tankar, projektchef Pasi Oksanen
  • Varför behöver vi en strategi och i vilket skede i arbetet är vi nu? projektledare Katariina Kauniskangas
  • Kamratstöd vid förändring: Intervju med Salla Lindegren, direktör för äldreomsorgen i Salo

På inspelningen talar vi finska , men du kan välja svensk textning i videos inställningar.

Bekanta dig med stödpaketet: hur syns överlåtelsen av rörelsen för vår personal

Du kan bekanta dig med presentationsmaterialet och stödpaketen från den första delen av serien på vår tillfälliga webbplats i avsnittet Material. På nätet hittar du också nytt stödmaterial för förmän och närmaste chefer: Hur syns överlåtelse av rörelse till vår personal. Du kan gå igenom materialet under det egna arbetsplatsmötet.

Du har också möjlighet att ge förslag på diskussionsämnen i chatten. Du kan även berätta om sådant som du funderar på med ett frågeformulär. Formuläret är öppet fram till den 31 maj. Kom också ihåg att bekanta dig med de ämnen som togs upp under de första mötena i avsnittet Vanliga frågor på vår webbplats.

Tillstälningen spelas in. Efter mötet hittar du en länk till inspelningen på vår tillfälliga webbplats i avsnittet Material. Inspelningen kan ses i två veckor.

Varmt välkommen med!

Nyckelord: henkilöstö , hyvinvointialue , personalen , välfärdsområde