Gå över till innehållet

Välkommen till Varha – aktuell information för personalen 3/2022

Egentliga Finlands välfärdsområde (Varha) inleder sin verksamhet i början av år 2023, och under nyårsnatten överförs vi alla som anställda till välfärdsområdet. Så att överföringen skall löpa smidigt, önskar vi att möjligast många skulle ta i bruk sina Varha-lösen redan på denna års sida. Med dessa lösen kan vi kontrollera våra löne- och personuppgifter och kan även läsa aktuell information på Varhas intranät.  

Detta personalbrev är skickat till personalen som överförs till Egentliga Finlands välfärdsområde. Tyvärr kan de från de adressuppgifter som vi har till vårt förfogande fattas e-postadresser. Således kan du gärna sända detta meddelande vidare till din kollega i din arbetsomgivning, om hen inte skulle ha nåtts av detta meddelande. Nyhetsbrevet finns även publicerat i samma utförande på de tillfälliga nätsidorna vshyvinvointialue.fi samt på Varhas intranät.  

Vad ska jag göra om jag inte har fått Varhas koder? 

Införandet av koderna är en stor ansträngning och det kräver tid. Tyvärr har det kommit fram tekniska problem och datasystempartnern 2M-IT löser dem hela tiden. 

Läs mera 

Utryckningspenning är 200 euro i Egentliga Finlands välfärdsområde 

Läs mera eller Varhas intranät 

Välkommen på personalträff ons. 4.1 kl. 8.30 

Personalträffar för hela Varhas personal ordnas följande gång ins. 4.11 kl. 8.30 – 9.30. Du kan följa tillställningen här.  

Arbetstidsuppföljning inom flexibel arbetstid inom Varha 

Arbetstidsuppföljningen för flexibel arbetstid inom Varha sker i Timecon-systemet.   

Läs mera (Varhas intra) och vshyvinvointialue.fi/sv 

Välfärdsområdets förvaltning placeras i början mestadels i Kärsämäki, på ÅUCSbacken samt på Fredsgatan 

Administrativa uppgifter i organiseringens tjänster, koncerntjänster samt i social- och hälsotjänster och i tjänster för äldre i välfärdsområdet placeras på olika adresser. Personalen har möjligheten att arbeta på distans i stor utsträckning under början av året, om man kommer överens med chefen om det och om arbetsuppgifterna tillåter distansarbetet. 

Läs mera:  Välfärdsområdets förvaltning placeras i början mestadels i Kärsämäki, på ÅUCSbacken samt på Fredsgatan  

Informationstillfällen för personalen 

  • Personalträff ons. 4.1 kl. 8.30. Kom med 
  • Träff för chefer, onsdagen 11.1 kl. 9