Gå över till innehållet

Ta Varhas koder i användning senast fre 16.12. – vi lottar ut 5 priser

Tävling för den personal som övergår till välfärdsområdet: logga in i Varha, sök en himmel och vinn ett pris!

Egentliga Finlands välfärdsområde (Varha) inleder sin verksamhet i början av år 2023 och vi övergår alla som anställda i välfärdsområdet under nyårsnatten. För att övergången ska ske så smidigt som möjligt önskar vi att så många som möjligt skulle ta Varhas koder i användning under den kommande veckan.

Med koderna har vi tillgång till personalsystemet för att granska våra egna löne- och personaluppgifter samt bl.a. att planera våra semestrar i sinom tid. Man kommer att ännu ge anvisningar om granskningen av uppgifterna separat när tidtabellen fastställs.

Det lottas ut 5 produktpaket på cirka 100 euro

Bland alla som har loggat in i Varhas intra senast den 16 december lottas det ut fem produktpaket, vilkas värde är cirka 100 euro. Ta dina koder i användning, logga in i Varhas intra (varha.sharepoint.com), sök en himmel och du kan vinna ett pris.

När du hittar en himmel, kommer du med i utlottningen genom att klicka på bilden. Tävlingen är öppen fram till fredagskvällen den 16 december.

Ta dina koder i användning

De flesta av oss har fått koderna och lösenordet hem antingen i tjänsten OmaPosti eller per brevpost.

  • När du aktiverar koden behöver du brevet som har postats till dig, där du hittar din personliga kod.
  • Inloggningen ska göras på arbetsplatsens nät.
    (Obs! För Åbo stads del ska man logga in i Hypas Turku-T-nät eller Alpe-nät. Det lyckas inte att ta kontakt från KTOs, Kårkullas och Sagus nät till Varhas system för närvarande. Man är medveten om problemet och det utreds.
  • Här hittar du anvisningar om hur man tar koderna i användning: Så här tar du dina Varha-koder i användning – Vshyvinvointialue.fi 
  • Om du inte ännu har fått ett kuvert med koden och/eller lösenordet, vänta i lugn och ro, nya partier tillställs under december. Det kommer också nya möjligheter att delta i tävlingen.

Vid problemsituationer angående koder ta kontakt med 2M-IT:s servicedesk: