Gå över till innehållet

Personalträffarna fortsatte – stirra på hela serien!

Inspelningarna av välfärdsområdets personaltillställningar och videorna om kamratstöd kan nu tittas på vår tillfälliga webbplats. Bekanta dig även med stödmaterialen.

Letar du efter en lockande tv-serie eller en spännande underhållningsroman? Stirra på inspelningarna av välfärdsområdets tillställningar avsnitt efter avsnitt, och se även allt annat material. Tillställningarna för hela personalen som övergår till välfärdsområdet fortsatte i juni. I inspelningen hör du välfärdsområdets strategihälsningar och svar till vanliga frågor om vår personalorganisation. Utöver dessa får du även höra tankar och tips av en förändringsveteran. Kom med!

Du kan komma överens om att titta på tillställningen med din chef/närchef. Titta till exempel på intervjun med Jouni som en separat video. På videon talar vi finska, men du kan välja textning på svenska.

Stödpaket erbjuds för teamets kunskapstörst

Stödpaketen om personaltillställningarna samlar ihop centrala meddelanden i en kompakt paket. Stödmaterialen försvinner inte någonstans utan du kommer att hitta dem alla på vår webbplats även i fortsättningen.

Chef, känns det för dig som om du har tappat orken och att du inte har några idéer kvar? Kom och hämta lite kamratstöd. På videon nedan intervjuar projektexpert Janne Hyvärinen direktören för tjänster för äldre i Salo stad Salla Lindegren.

På videon talar vi finska, men du kan välja textning på svenska.

Vi ses igen på hösten

Och det här är inte allt. Det här är ju en serie av träffar! Planen är ju att vi träffas igen på hösten. Skriv redan ner de preliminära datumen för höstens personalträffar. Vi träffar varje gång klo 13–13.45.

  • ons 24.8.
  • ons 19.10.
  • ons 14.12.

Vi kommer att meddela om tillställningarna noggrannare på vår tillfälliga webbplats när tillställningarna närmar sig. Vi meddelar om tillställningarna här på vår tillfälliga webbplats samt på de övergående kommunernas, samkommunernas och organisationernas egna webbplatser. Alltså stanna på kanalen!

Nyckelord: personalen