Hyppää sisältöön

Vastaava ohjaaja, aikuissosiaalityö Naantali

Haluatko osaksi kehittämismyönteistä ja innostunutta työyhteisöä? Jos vastasit kyllä, tämä voi olla sinun työpaikkasi!

Haemme vastaavaa ohjaajaa työllistämistä edistäviin palveluihin alueelle 5 (Naantali, Raisio ja Rusko). Vastaavana ohjaajana toimit työpajojen sosiaaliohjauksen ja TYP-työtä tekevien sosiaaliohjaajien tukena, kehität ja suunnittelet kuntouttavan työtoiminnan ja sosiaalisen kuntoutuksen prosesseja yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa sekä suunnittelet, kehität ja koordinoit ryhmätoimintaa. Osallistut tarvittaessa myös käytännön työllistämistyöhön. Työpisteesi sijaitsee Naantalissa.

Hyvinvointialueelle siirtymisen myötä työhösi kuuluu uudenlaisten työtapojen ja työn järjestämisen suunnittelua. Toivomme sinulta työhön sopivaa koulutusta ja kokemusta työllistymistä edistävistä palveluista, kehittämismyönteisyyttä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä hyvät kehittymismahdollisuudet sekä esihenkilön ja muiden palvelualueen vastuuhenkilöiden tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja
kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.