Hyppää sisältöön

Työterveyslääkäri, Uusikaupunki

Työterveyshuollon Uudenkaupungin yksikkö on osa Varsinais-Suomen hyvinvointialueen (Varha) yliopistollista sote-keskusta. Se tarjoaa työterveyspalveluja Varhan Vakka-Suomen alueen työntekijöille sekä sopimuksen tehneille Varsinais-Suomen yrityksille ja yrittäjille.

Toimipisteemme sijaitsee Uudessakaupungissa. Hiljattain vaihtuneet toimitilamme ovat avaran viihtyisät. Meillä olet osa monipuolista työterveyslääkärien, -hoitajien, -psykologin ja -fysioterapeutin tiimiä. Olemme itsenäiseksi ja ketteräksi työyhteisöksi sopivan kokoinen, osaava ja joustava porukka, jossa työt otetaan ammatillisella maltilla ja yhteistyöhön heittäydytään pilke silmäkulmassa. Sekä työntekijöidemme että asiakkaidemme tyytyväisyys on korkea.

Työterveyslääkärinä vastaat osaltasi lakisääteisten työterveyshuollon palveluiden ja siihen läheisesti liittyvien työterveyspainotteisen sairaanhoidon palveluiden kokonaisuudesta. Lisäksi osallistut työterveyshuollon palvelukokonaisuuden kehittämiseen yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Meillä voit viihtyä vaikuttaen paitsi omaan työkuvaasi ja työaikoihisi myös laajemmin työterveystoiminnan sisältöön ja palvelun painopisteisiin. Tehtävään ei sisälly esimiesvastuuta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden koulutukseen. Tukenasi on kannustava, mukava ja moniammatillinen työterveyshuollon tiimi. Arvostamme kehittämismyönteisyyttä ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa, työterveyshuollon ammattitaitoa ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on työterveyshuoltolain (1383/2001) ja hyvän työterveyshuoltokäytännön periaatteista, työterveyshuollon sisällöstä sekä ammattihenkilöiden ja asiantuntijoiden koulutuksesta annetun asetuksen (1484/2001) mukainen kelpoisuus sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito ja tyydyttävä suullinen ja kirjallinen ruotsin kielen taito, Voit siis olla työterveyshuollon erikoislääkäri tai työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.