Hyppää sisältöön

Työterveyshoitaja, Uusikaupunki

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen (Varhan) työterveyshuollon Uudenkaupungin yksikkö tuottaa työterveyspalveluja Varhan työntekijöille sekä tarjoaa lakisääteisiä työterveyspalveluja Uudenkaupungin ja ympäristökuntien työnantajille, maatalousyrittäjille ja muille omaa työtä tekeville.

Toimipisteemme sijaitsee Uudessakaupungissa. Hiljattain vaihtuneet toimitilamme ovat avaran viihtyisät. Meillä olet osa monipuolista työterveyslääkärien, -hoitajien, -psykologin ja -fysioterapeutin tiimiä. Olemme itsenäiseksi ja ketteräksi työyhteisöksi sopivan kokoinen, osaava ja joustava porukka, jossa työt otetaan ammatillisella maltilla ja yhteistyöhön heittäydytään pilke silmäkulmassa. Sekä työntekijöidemme että asiakkaidemme tyytyväisyys on korkea.

Työterveyshoitajana olet työterveyshuollon ammattihenkilö, joka vastaa omien yritysasiakkaiden ja maatalousyrittäjien lakisääteisten työterveyshuollon palveluiden tuottamisesta ja koordinoinnista sekä osallistut myös sairaanhoitoon. Lisäksi osallistut työterveyshuollon palvelukokonaisuuden kehittämiseen yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Meillä voit viihtyä vaikuttaen paitsi omaan työkuvaasi ja työaikoihisi myös laajemmin työterveystoiminnan sisältöön ja palvelun painopisteisiin. Tehtävässä edellytetään oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden koulutukseen. Tukenasi on kannustava, mukava ja moniammatillinen työterveyshuollon tiimi. Arvostamme kehittämismyönteisyyttä ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa, työterveyshuollon ammattitaitoa ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus ja työterveyshuollon erikoistumisopinnot.

Arvostamme työkokemusta työterveyshuollossa. Mikäli hakijalla ei ole suoritettuna työterveyshuollon erikoistumisopintoja, tulee hänen sitoutua niiden suorittamiseen kahden vuoden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.