Hyppää sisältöön

Toimistosihteeri, Turun perheneuvola

Haemme toimistosihteeriä vaikuiseen toimeen, Perheneuvolaan Turkuun.

Toimistosihteerin keskeisimpinä tehtävinä Perheneuvolassa ovat avulias ja ystävällinen asiakaspalvelu, erilaisten sopimusten ja raporttien laatiminen, hankintojen ja tilausten hoitaminen, asiakastietojärjestelmän hoitaminen ajanvarausten- ja lähetteiden kirjaamisten osalta sekä varattujen aikojen peruutuksista huolehtiminen.

Työtehtäviin kuuluu myös arkistoitavien dokumenttien hallinnointi ja muu asiakirjahallinta, kokousten sihteerinä toimiminen sekä yksikön yleisistä tiloista huolehtiminen.
Tehtävässä edellytetään perheneuvolan lisäksi toimimista ja sitoutumista toimimaan yhteistyössä myös muiden perhekeskuksen palveluiden kanssa.

Edellytämme erinomaisia tietoteknisiä taitoja, tavanomaisten toimistotyön järjestelmien hallintaa (Varhalla käytössä mm. Microsoft Office 365), motivaatiota kehittää aktiivisesti omaa työtään ja kykyä itseohjautuvuuteen.

Hakijalta edellytetään myös vahvaa palveluasennetta ja asiakaspalvelukykyä, erinomaisia viestintätaitoja ja kiitettäviä yhteistyötaitoja, hyvää paineensietokykyä sekä nopeasti vaihtuvien tilanteiden hallintaa.

Eduksi katsotaan kokemusta sosiaalialan toimintayksiköistä sekä ruotsin- ja englannin kielen taito

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai opistoasteinen tutkinto tai muu soveltuva koulutus ja kokemusta toimistotehtävissä.

Tarjoamme sinulle hyvähenkisen työpaikan ja työyhteisön. Saat oppimisesi tueksi laadukkaan perehdytyksen ja hyvän taustauen esihenkilöltä, kollegoiltasi ja kaikilta työyhteisön työntekijöiltä. Teemme yhdessä töitä ja meidän kaikkien tehtävä on auttaa ja palvella niin asiakkaita kuin työkavereita, Yhdessä olemme enemmän!

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.