Hyppää sisältöön

Toimintaterapeutti, Kemiönsaari

Hei, tule meille töihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kemiönsaaren terveyskeskuksen avovastaanotolle!

Työtehtäväsi muodostuvat luonnollisestikin kuntoutusasiakkaiden hoidon suunnittelusta, toteuttamisesta sekä yksilöllisestä ohjauksesta ja neuvonnasta sekä lisäksi myös apuvälinetarpeen arviointia. Tehtävässä saat mahdollisuuden luoda kuntoutuksen sisältöä, terapiapolkua ja rakentaa uutta.

Tehtävä edellyttää sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja että asiakaslähtöistä työskentelytapaa. Katsomme eduksi kokemuksen lasten toimintaterapiasta. Ajokortti on välttämätön, ja työ edellyttää jonkin verran myös oman auton käyttöä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn osastollamme innostuneessa, moniammatillisessa työyhteisössä, hyvän tuen työkavereilta ja esimieheltä, mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä sekä mahdollisuuden työskennellä kannustavassa työyhteisössä.

Kelpoisuusehto:
Toimintaterapeutti AMK tai aiempi opistotasoinen tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa. Loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan haussa.

Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.
Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Lämpimästä tervetuloa Kemiönsaarelle!

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.