Hyppää sisältöön

Toimintaterapeutti, Apuvälinekeskus, Raisio

Varsinais-Suomen hyvinvointialueella Varhassa, Tyks Sairaalapalveluissa Asiantuntijapalveluiden Toimintaterapiayksikössä on haettavana toimintaterapeutin määräaikainen sijaisuus ajalle 27.3.- 8.2.2024. Työpisteenä on tällä hetkellä Varhan alueellinen apuvälinekeskus Raisiossa.

Työtehtäviin kuuluu pääsääntöisesti sähkötoimisten liikkumisen apuvälineiden apuvälinepalveluista huolehtiminen. Työ sisältää kotikäyntejä asiakkaiden omassa toimintaympäristössä sekä vastaanottotyötä apuvälinekeskuksessa. Työtehtäviin kuuluu myös apuvälineiden kilpailutuksiin osallistuminen. Työssä tarvitaan vahvaa vuorovaikutusosaamista, rohkeutta esiintyä itsenäisesti oman ammattiryhmän edustajana ja kykyä sopeutua nopeasti erilaisiin työtilanteisiin.

Tehtävään kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Toivomme sinulta kiinnostusta apuvälinetyöhön. Eduksi luetaan kokemus sähköisten liikkumisen apuvälineiden apuvälinepalveluista ja apuvälinepalveluprosessien tunteminen. Hyvät työyhteisötaidot sekä neuvottelutaidot tukevat tehtävässä onnistumista. Eduksi katsotaan myös hyvä ruotsin kielen taito. Ajokortti on välttämätön työn hoitamiseksi. Omaa autoa työtehtävien hoitamiseen ei tarvita.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haasteellisen ja itsenäisen työn. Tukenasi ovat apuvälinekeskuksen moniammatillinen työryhmä sekä ammattitaitoiset kollegat toimintaterapiayksikössä. Tässä työtehtävässä saat laajan näkemyksen apuvälinepalveluihin.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.