Hyppää sisältöön

Tilahallintainsinööri

Kiinnostaako sinua ura vaihtelevien mielenkiintoisten tilahallinnan tehtävien parissa, joista osa on Varsinais-Suomen hyvinvointialueen omistamia tiloja ja osa vuokrasopimustiloja?

Tule meille töihin! Haemme tiimimme vahvistukseksi kolmea uutta tilahallintainsinööriä vahvistamaan hyvinvointialueen tilapalveluja.

Tilahallintainsinöörin tehtävänä on vastata edustamiensa toimialueiden vuokratilojen tilakatselmuksista ja tilojen pysymisestä käyttöturvallisina. Tilahallintainsinööri osallistuu vuokratilojen selvitysten laatimiseen ja tuottaa esiselvityksiä tilojen käyttäjille tilojen muutos- tai uudelleen järjestelyjä varten. Tilahallintainsinööri osallistuu kiinteistön tilahallintadokumenttien laadintaan, Modulo-kiinteistörekisterin ylläpitoon, sekä sisäisen vuokralaskennan toteuttamiseen.

Etsimme tilapalvelutiimiimme tilahallinnan ammattilaista tai sellaiseksi haluavaa. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta tilahallintatehtävistä. Arvostamme hyviä projektinhallinta- ja raportointitaitoja sekä vuokrasopimusehtojen tuntemusta. Edellytämme tilahallintaan soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta. Tärkeintä tehtävässä menestymisen kannalta on kuitenkin, että sinulla on halua ja motivaatiota oppia uutta ja kehittyä. Haluamme sinusta luotettavan asiantuntijan tiimiimme, joten panostamme perehdytykseesi sekä ammattitaitosi jatkuvaan kehittämiseen.

Kiinnostuitko?
Hae meille töihin, tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön viimeisimmän tekniikan parissa, hyvän perehdytyksen sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai opistotasoinen tutkinto sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen Kiinteistöpalvelut sijaitsevat Turussa kantasairaalan alueella. Toimitilat sijaitsevat koko hyvinvointialueen alueella.