Hyppää sisältöön

Terveyskeskuslääkäri, Naantalin terveysasema

Tule mukaan osaksi meidän ammattitaitoista ja kehityshaluista tiimiä!

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen avoterveydenhuollon sote-alue 5 hakee Naantalin terveysasemalle

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIÄ

Naantali on vajaa 20 000 asukkaan saaristokaupunki ja yksi Suomen perinteikkäimmistä kaupungeista. Terveyskeskus on ollut pidetty niin potilaiden kuin ammattilaistenkin joukossa. Lääkärinvirkoja on yhteensä 14 ja toimimme väestövastuuperiaatteella. Viran ensisijainen sijaintipaikka on Naantali.

Viran palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n, LS:n ja paikallisen sopimuksen mukaan. Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Noudatamme tartuntatautilain 48 § mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.