Hyppää sisältöön

Terveyskeskuslääkäri, Kemiönsaari

Kemiönsaari on n. 6600 asukkaan koti, jonka terveyskeskuksessa on laboratorio- ja rtg-palvelut ja toiminnan kehittäminen on otettu keskeiseksi tehtäväksi vuonna 2023.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen avoterveydenhuollon sote-alue 4 julistaa haettavaksi Kemiönsaaren kaksi terveyslääkärin virkaa.

Viran ensisijainen sijaintipaikka on Kemiönsaari. Työnkuvasta voidaan neuvotella. Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys sekä suomen ja ruotsin kielen hyvä kirjallinen ja suullinen taito. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Viran täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48 § mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.