Hyppää sisältöön

Terveydenhoitaja,Salo-Somero Neuvolatiimi

TERVEYDENHOITAJA – olisitko kesätyöntekijänä Varhan perhekeskuksen neuvolatiimissä Sote-alueella 6 (Salo-Somero) ajalla 1.5.- 3.9.2023

Työhön kuuluu neuvolaterveydenhoitajan tehtävät äitiys- ja/tai lastenneuvolassa sekä soveltuvin osin perhesuunnitteluneuvolassa.

Arvostamme joustavuutta, kehittämismyönteisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys. Lääkehoidon osaaminen suoritettuna LOP-, PKV- ja ROKOTUS-osiot.

Kesäsijaisia tarvitsemme isojen terveysasemien neuvoloissa Halikossa, Läntisellä terveysasemalla ja, Pääterveysasemalla sekä Perniön neuvolassa.

Lisätietojen antajat:
Oh Riitta Ahlqvist, riitta.ahlqvist@varha.fi, p. 044 7723615
Oh Tuija Pihlaja-Järvensivu, tuija.pihlaja-jarvensivu@varha.fi, p.044 7723747

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät