Hyppää sisältöön

Terveydenhoitaja, perhekeskus Nauvo

Terveydenhoitaja, perhekeskus Nauvo

Hei, tule mukaan meidän tiimiimme terveydenhoitajaksi Nauvon terveysasemalle!

Nauvon neuvolapalveluissa työskentelet lastenneuvolassa ja kouluterveydenhuollossa. Saat hyödyntää osaamistasi ja oppia uutta myös muissa terveyden edistämisen tehtävissä. Työhösi kuuluvat myös saariston pienen terveysaseman monipuoliset työtehtävät. Niihin sisältyvät esimerkiksi työtehtävät ajanvarausvastaanotolla sekä hoidontarpeenarviointi puhelimessa tai vastaanotolla.

Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen lapsiperheiden kanssa työskentelystä, ja kokemuksen terveysasemalla työskentelystä. Laadukkaan terveydenhoitotyön toteuttaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakastyössä että tiimityöskentelyssä. Toivomme, että sinulla on hyvät valmiudet oman työn organisointiin ja suhtaudut positiivisesti kehittämistyöhön. Sinulla on mielellään LOVe voimassa.

Lämpimästi tervetuloa töihin Nauvoon!

Kelpoisuusehto:
Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Lisäksi edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa. Ennen työn aloittamista sinun on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävän hoitaminen edellyttää riittävää suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Lisätietoja antavat
Outi Ramstedt, vastaava terveydenhoitaja, puh. 0404885541,
Annette Karlsson, perhekeskuspäällikkö, puh. 0406265011 ja
Suvi Simelius-Nieminen, avoterveydenhuollon ylihoitaja, puh. 0408210606

Voit tarvittaessa laittaa tekstiviestin niin soitamme takaisin.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.