Hyppää sisältöön

Sote-alue 3 / kesätyö

Haemme sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, fysioterapeutteja, toimintaterapeutteja, puheterapeutteja, lähihoitajia sekä osastosihteereitä ja alan opiskelijoita kesäksi töihin.

Meillä pääset toimimaan osaavassa moniammatillisessa tiimissä potilaan parhaaksi. Kokemuksesta on hyötyä, mutta tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä tiimin tuen. Työyhteisöissä vallitsee avoin ja iloinen tsemppihenki. Toimipisteemme sijaitsevat Kaarinassa, Paimiossa ja Sauvossa, kerro hakemuksessa, minne olisit kiinnostunut tulemaan ja mihin toimintaan.

Kelpoisuusvaatimukset

Sairaanhoitaja: Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.
Terveydenhoitaja: Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.
Fysioterapeutti: Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen fysioterapeutin laillistus.
Toimintaterapeutti: Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen toimintaterapeutin laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.
Puheterapeutti: Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen puheterapeutin laillistus.
Lähihoitaja: Sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.
Osastosihteeri: Soveltuva korkeakoulututkinto tai opistoasteinen tutkinto tai muu soveltuva koulutus.

Myös alan opiskelijat huomioidaan.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.