Hyppää sisältöön

Sosiaalityöntekijä,Salo-Somero

Vahvistamme lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukaisia palveluita uudella sosiaalityöntekijän vakanssilla Varsinais-Suomen hyvinvointialueen Sosiaali- ja vammaispalveluiden palvelualueella 6 (Salo-Somero). Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme haastavan, mielenkiintoisen ja innostavan työn. Työn tukena ovat huumorintajuiset työkaverit, toimiva työtiimi, läsnäoleva lähiesihenkilö sekä säännöllinen työnohjaus.

Työ on lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukaisten palveluiden sekä lapsiperheiden täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen myöntämistä. Tiimissä on käytössä systeeminen työskentelymalli.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän laillistus.

Viroissa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tervetuloa tutustumaan tapaamme tehdä lapsiperheiden sosiaalityötä. Kerromme sinulle mielellämme lisää toiminnastamme ja työyhteisöstämme haastattelussa. Lupaamme ettet lähde haastattelusta tyhjin käsin.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät