Hyppää sisältöön

Sosiaalityöntekijä, Salo-Someron lastensuojelu

Haemme lastensuojelun sosiaalityöntekijän sijaista ajalle 1.3.-31.12.2023 Varsinais-Suomen hyvinvointialueen sosiaali- ja vammaispalveluiden palvelualueelle 6 (Salo-Somero).

Tule mukaan asiakaslähtöiseen, kehittämismyönteiseen, systeemisesti toimivaan ja hyvinvoivaan huipputiimiin! Lue lisää systeemisestä Heijastin -toimintamallista innokyla.fi/fi/toimintamalli/heijastin-tekee-perheen-nakyvaksi-toimintamalli.

Tarjoamme haastavan, mielenkiintoisen ja innostavan työn lastensuojelun avohuollon kentällä (LsL 13 § 1 mom. mukaiset tehtävät). Pääset toteuttamaan asiantuntijuuttasi ja osaamistasi myös työn kehittämisessä. Lain mukainen asiakasmäärä mahdollistaa aidosti kohtaavan asiakastyön. Työsi tukena ovat huumorintajuiset ja rennot työkaverit, toimiva työtiimi, työhyvinvointia tukevat käytännöt sekä läsnäoleva lähiesihenkilö, perheterapeutti ja etuuskäsittelijä.

Edellytämme laillistetun sosiaalityöntekijän kelpoisuuden (tai Valviran erityisehdot) lisäksi kykyä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa innovoida ja pohtia erilaisia ratkaisumalleja asiakkaiden parhaaksi sekä ajokorttia. Työskentelyn onnistumisen edellytyksenä on hyvä suomen kielen taito. Eduksi katsotaan kokemus lastensuojelun avohuollosta, tietämys systeemisestä toimintamallista ja muu kielitaito.

Tervetuloa tutustumaan tapaamme tehdä avohuollon lastensuojelutyötä. Kerromme sinulle mielellämme lisää toiminnastamme ja työyhteisöstämme haastattelussa! Lupaamme, ettet lähde tapaamisesta tyhjin käsin.

Työ alkaa 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.