Hyppää sisältöön

Sosiaalityöntekijä, lapsiperheiden sosiaalipalv.

Haemme sosiaalityöntekijää sijaisuuteen ajalle 20.2.2023-31.12.2024, Kemiönsaareen. Tulet tekemään töitä sekä lastensuojelun että lapsiperheiden sosiaalityön asiakkaiden parissa. Tehtäviisi kuuluu myös palvelutarpeen arviontien tekeminen.

Pidämme tärkeänä hyvää työilmapiiriä ja työssä jaksamista. Uskomme, että kun työntekijä voi hyvin, asiakas saa parasta mahdollista palvelua. Tuemme toisiamme haasteellisina aikoina ja meillä on hyvä yhteishenki. Asiakastyössä korostamme aitoa, avointa läsnäoloa ja kohtaamista. Työssämme lapsi on aina keskiössä. Lastensuojelussa on käytössä systeeminen toimintamalli. Palvelualueemme on kaksikielinen ja meillä pääset rikastamaan kielitaitoasi.

Työn tukena sinulla on viikoittain kokoontuva tiimi ja kolmen viikon välein systeeminen tiimi. Tarjoamme työntekijöille säännöllisen ryhmätyönohjauksen ja lastensuojelun juridisen konsultaation. Käytössäsi on myös toimistotyöntekijän työpanos, jotta voit keskittyä sosiaalityöhön.

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä, reflektoivaa ja kehittämismyönteistä työotetta, avoimuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja rohkeutta tehdä asioita toisin. Arvostamme kokemustasi lasten, nuorten ja perheiden parissa tehtävästä työstä. Ajokortti on välttämätön. Yksikön käytössä on leasing-auto, mutta oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa.

Tarjoamme sinulle työn tueksi:
– Kohtuullisen asiakasmäärän, alle 35 asiakasta
– Systeemisen tiimin tuen
– Viikoittaisen mahdollisuuden etätöihin
– Mahdollisuuden ryhmätyönohjaukseen
– Lähiesimiehen ja tiimin tuen
– Avoimen ja rakentavan keskustelukulttuurin
– Positiivisen ja mukavan työyhteisön ja työilmapiirin

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän laillistus sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen. Kielitaito osoitetaan todistuksella.