Hyppää sisältöön

Sosiaaliohjaaja, Salo-Somero

Haemme sosiaaliohjaajaa vakituiseen virkaan Varsinais-Suomen hyvinvointialueen Sosiaali- ja vammaispalveluiden palvelualueelle 6 (Salo-Somero). Työ alkaa 16.5.2023.

Tarjoamme haastavan, mielenkiintoisen ja innostavan työn.Työn tukena ovat huumorintajuiset työkaverit, toimiva työtiimi, läsnäoleva lähiesihenkilö sekä säännöllinen työnohjaus.

Tiimissä huolehditaan lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukaisten palveluiden sekä heidän täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotukensa myöntämisestä. Tiimissä on käytössä systeeminen työskentelymalli.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto.
Ajokortti on välttämätön työn luonteen vuoksi. Eduksi katsotaan kokemus lapsiperheiden kanssa tehtävästä sosiaalihuoltolain tai lastensuojelulain mukaisesta työstä ja kokemus systeemisestä työskentelystä. Viroissa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.