Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja,Tyks Urologian vo

Tartu mahdollisuuteen tulla osaksi mukavaa työyhteisöä erikoissairaanhoidon sykkeessä, urologian osastolla. Hoitotyö urologialla on monipuolista, sopivasti haastavaa ja antaa sinulle myös mahdollisuuksia kehittyä.

Haemme 25 paikkaiselle urologian osastolle vakituiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa.

Urologian osastolla hoidetaan aikuisia mies ja naispotilaita, joilla on kirurgisesti hoidettavia virtsaelinten oireita ja sairauksia. Hoidettavia sairauksia ovat esimerkiksi urologiset syövät, virtsankulkuhäiriöt ja virtsatiekivitauti. Potilaat tulevat osastolle joko päivystyksenä tai suunniteltuun toimenpiteeseen. Kliinisen potilashoidon lisäksi vastuualueella tehdään runsaasti tutkimustyötä erityisesti syövänhoidon saralla.

Sairaanhoitajan tehtävässä odotamme sinulta potilaslähtöistä työskentelytapaa, sitoutuneisuutta sekä positiivista asennetta. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen työtehtävääsi ja olemme tukenasi uudessa työssäsi. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja hyviä työyhteisötaitoja. Työmme on kolmivuorotyötä, osastolla yhteisöllinen työvuorosuunnittelu käytössä.

Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa on tekemisen meininki sekä tehtävän, jossa on mahdollisuus kehittyä ja kehittää.

Lisätietoja antaa ts. osastonhoitaja Tuija Niekka puh 02 313 9213, tuija.niekka@varha.fi ja ylihoitaja Sari Tanninen puh 050 313 7610, sari.tanninen@varha.fi

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät