Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja,Tyks T-Totek

Sairaanhoitaja, Tyks päivystävä T-leikkausosasto

Kiinnostaako vaativa yliopistosairaala tasoinen päivystyskirurgia ilman kotivarallaoloa? Me haemme viittä sairaanhoitajaa Tyks sairaalapalveluiden Totek-palvelualueelle. Meillä hoidetaan traumatologiset, neuro-, gastro-, sydän ja thorax- sekä verisuonikirurgiset leikkaushoitoa vaativat potilaat sekä päivystysaikoina myös plastiikkakirurgiset sekä urologiset potilaat. Vaikka erikoisaloja on useita, ei kokemus kaikista ole tarpeen. Olemme kehittäneet perehdytysohjelmaamme vastaamaan uusien hoitajien tarpeita ja saaneet kiitosta sen yksilöllisestä otteesta.

-Perehdytykseni räätälöitiin yksilöllisten tarpeideni mukaiseksi
-Perehdytykseni oli selkeästi etenevä kokonaisuus

Meillä anestesiahoitajat hoitavat myös potilaan heräämöhoidon, joten osaaminen on kattavaa koko intra/post-operatiivisen hoidon alueelta. Lukuisat ulkotyöpisteet monipuolistavat työnkuvaa entisestään, leikkausosastotyön ulkopuolella. Instrumenttihoitaja hoitaa instrumentoivan ja valvovanhoitajan työnkuvat niin, että jokainen saa syväosaamisen yhdeltä yksittäiseltä erikoisalalta sekä päivystysajan osaamisen kaikilta erikoisaloilta.
-Työn monipuolisuus on rikkaus
-Tiimityö tuo monipuolisen osaamisen yhteen

Työ on 3-vuorotyötä, mutta työvuoroihin pystyy itse vaikuttamaan suuresti toiveiden muodossa. Eri elämäntilanteissa tarpeen tulevat joustot ovat myös mahdollisia näin sovittaessa. Listat ovat kolmen viikon mittaiset ja niitä on suunniteltu aina kaksi listaa eteenpäin. Näin pystyt suunnittelemaan menosi hyvissä ajoin.
-Omat toiveet otetaan huomioon työvuoroja suunniteltaessa
-Pystyn vaikuttamaan työvuoroihini

Pystymme tarjoamaan monipuolisen työnkuvan, teknisessä ympäristössä, rautaisten ammattilaisten keskuudesta. Hakijalta emme odota vuosien kokemusta leikkaussalityöstä, vaikka katsommekin sen eduksi, vaan hyviä tiimi- ja työyhteisötaitoja sekä motivaatiota uuden oppimiseen.

Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät