Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja,Tyks syöpäos.

Hei sinä sairaanhoitaja, joka haluat haastaa itseäsi ja osaamistasi ja haluat perehtyä syövän hoidon jatkuvasti kehittyvään alaan. Haemme juuri sinua määräaikaiseen työsuhteeseen aikuisten syöpäosastolle!

Olemme 24-potilaspaikkainen, ympäri vuorokauden ja ympäri vuoden toimiva vuodeosasto Tyksin T-sairaalassa. Hoidamme aikuisia syöpäpotilaita (pois lukien keuhko-, gynekologista- ja verisyöpää sairastavat potilaat, jotka hoidetaan omilla erikoisaloillaan).

Meillä on tarjota sinulle työ, jossa toimit osana moniammatillista tiimiä ja kuulut hyvähenkiseen ja toisistaan välittävään työyhteisöön. Työmme on mielenkiintoista ja antaa sinulle taitoja ja valmiuksia jatkossa toimia lähes missä tahansa.

Työsuhteesi alkaa kahden viikon perehdytysjaksolla, jonka aikana toimit toisen sairaanhoitajan työparina. Tämän jälkeen toimit itsenäisesti, mutta sinulla on aina työkavereita rinnalla tukenasi. Vuodeosastotyö on kolmivuorotyötä, joten olethan valmis tekemään myös yövuoroja. Meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu.

Odotamme sinulta työntekijänä joustavuutta ja hyviä työyhteisötaitoja sekä hoitajana tunnollisuutta ja läsnäolon ja kohtaamisen taitoa. Työkokemus erikoissairaanhoidosta katsotaan eduksi.

Mikäli kiinnostut meistä työpaikkana ja haluat meille töihin, laita rohkeasti hakemus tulemaan.

Valitettavasti emme voi huomioida sairaanhoidon opiskelijoita tässä rekrytoinnissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät