Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja,Tyks sisätaudit

Tyks sisätautiosasto 2:lla mukaansatempaava, monipuolinen ja vaihteleva työ odottavat sinua. Etsimme hoitotyöhön sitoutunutta ja kehittämishaluista sairaanhoitajaa Sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan jatkuen ainakin 31.12.203 asti. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja sekä aktiivista työotetta.

Tehtävän kuvaus

A-sairaalassa sijaitsevalla yhdysosastolla hoidamme mm. munuais-, maksa- ja suolistosairauksia, diabetesta, nestetasapainon häiriöitä, erilaisia tulehduksia sekä useita sisätauteja samanaikaisesti sairastavia potilaita. Potilaita tulee osastolle kaikkina vuorokaudenaikoina päivystyksestä, teho-osaston tai sairaanhoitopiirin muiden osastojen kautta. Keskimääräinen hoitoaikamme on noin viisi vuorokautta.

Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä ja osaltasi vastaat potilaan kokonaisvaltaisesta hoidosta työvuorossasi. Keskeiset tehtäväkokonaisuudet työssäsi liittyvät hoidon suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin, turvallisen lääkehoidon toteuttamiseen ja arviointiin, hoitotyön dokumentointiin sekä potilaan ohjaukseen ja neuvontaan. Työ vaatii joustavuutta sekä taitoa tehdä nopeitakin ratkaisuja tilanteiden mukaisesti.

Työ on kolmivuorotyötä. Voit suunnitella itse omat työvuorosi yhteisöllisen työvuorosuunnittelun sääntöjen puitteissa. Tehtäväkohtainen palkka on 2684,68 €/kk. Lisäksi palkkaan mahdollisesti vaikuttaa SOTE-sopimuksen mukainen työkokemuslisä.

Syyskuussa 2022 tehdyn henkilöstökyselyn tuloksien mukaan osastomme vahvuuksia ovat mm. työn monipuolisuus, hyvä työilmapiiri ja toimiva työyhteisö sekä esimiestyö. Meillä on hyvä syke päällä. Liity joukkoomme. Tarjoamme sinulle ammatillista kasvua, mielenkiintoisia työtehtäviä mukavassa porukassa sekä yksilöllisen perehdytyksen huomioiden aikaisemman kokemuksesi. Saat myös aina kokeneemman työkaverin tueksesi.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Jos kiinnostuit, niin ota rohkeasti yhteyttä! Kerron lisää monipuolisesta osastostamme.

Kelpoisuusvaatimuksena on

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Tehtävään valittavalle tullaan teettämään turvallisuusselvityslain mukainen turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys virkamääräykselle.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät