Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja,Tyks Liedon mielialahäiriötyöryhmä

Haettavana on sairaanhoitajan sijaisuus Liedon mielialahäiriötyöryhmään. Työn aloitus sovittavissa ja kestää vuoden loppuun.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu psykiatrisen hoidon suunnittelu ja toteuttaminen itsenäisesti sekä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää täten psykiatrista osaamista ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työnantaja on koulutusmyönteinen ja kehitämme Mielialahäiriövastuualueen potilaiden hoitoprosesseja aktiivisesti. Sairaanhoitajan työ on avohoidossa päivätyötä. Eduksi katsomme ruotsin kielen taidon.

Työaika on 37,75 h/vk ja koeaika on neljä kuukautta. Haastattelut pyrimme järjestämään heti hakuajan päättymisen jälkeen.

Kelpoisuusvaatimuksena on

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät