Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja,Turku Palliatiivinen keskus

Etsimme mukavaan työyhteisöömme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Kaskenlinnan palliatiivinen osasto siirtyy 1.1.2023 osaksi Varsinais-Suomen hyvinvointialuetta, tarkemmin osaksi TYKS Palliatiivista keskusta, joten tässä nyt aivan ainutlaatuinen mahdollisuus juuri sinulle, joka haluat olla mukana kehittämässä ja tuottamassa kaikille tulevan Hyvinvointialueen asukkaille tasalaatuista, inhimillistä ja potilaslähtöistä palliatiivista/saattohoitoa.

Kaskenlinnan palliatiivinen osasto on palliatiivisen hoidon yksikkö, jossa kaikille potilaista on tehty palliatiivinen hoidonrajaus ja/tai saattohoitopäätös. Osastolla on yhteensä 20 potilaspaikkaa.

Palliatiivisten potilaiden hoitotyössä korostuu kokonaisvaltaisuus, aito kohtaaminen sekä aktiivinen oirehoito. Sairaanhoitajalta vaadimme empatiakykyä ja arvostavaa suhtautumista elämänsä viimeisiä päiviä eläviä potilaita mutta myös valmiuksia aktiiviseen ja akuuttiinkin hoitotyöhön. Työ osastolla vaatiikin sairaanhoitajalta niin vuorovaikutustaitoja kuin monipuolista käytännön osaamista. Näitä ei tarvitse olla kuitenkaan valmiina vaan perehdytämme sinut hyvin niin osastomme toimintaan kuin työssä vaadittuun monialaiseen hoitotyöhön.

Tervetuloa osaksi merkityksellistä toimintaamme!

Kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Edellytämme LOVEn suorittamista koeaikana, jos sitä ei ole suoritettu.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.