Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja,Turku Martin kotihoito

Kiinnostaako sairaanhoitajan kesätyö kotihoidossa? Tarjoamme kotihoidon sairaanhoitajan toimenkuvaan hyvän perehdytyksen. Otamme huomioon sairaanhoitajan haussa myös sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on vähintään 140 op suoritettuja opintoja työn alkaessa.

Kotihoidon sairaanhoitaja on hoitotyön asiantuntija kotihoidon moniammatillisessa tiimissä. Hän tekee hoitotyöhön liittyviä päätöksiä yhdessä tiiminsä kanssa. Sairaanhoitaja vastaa asiantuntijatehtävistä ja ammattitehtävistä. Hänellä on hoidollinen vastuu asiakkaista, hoitotyön suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Sairaanhoitaja toimii tiiminsä hoitajien tukena.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät