Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja,Turku Mäntykoti

Tervetuloa meille töihin!

Tule tekemään merkityksellistä työtä vanhusten hyvän elämän mahdollistajana Varsinais-Suomen ikääntyneiden ympärivuorokautiseen asumispalveluyksikköön.

Haemme sairaanhoitajaa Mäntykoti Räntämäkeen, joka sijaitsee Räntämäen kaupungin osassa lähellä luontoa. Räntämäkeen on helppo tulla julkisilla, mutta pihassa on myös ilmaisia autopaikkoja. Yksikössä on yhteensä 45 asukaspaikkaa kolmessa ryhmäkodissa (tuvassa). Asukkaat ovat pääasiassa iäkkäitä ja monisairaita henkilöitä, joiden hoitaminen kotona ei ole enää mahdollista. Räntämäki tarjoaa turvallisen ja kodinomaisen asuinympäristön, jossa asukkaat saavat hoitoa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden. Ryhmäkotimuotoisessa asumisessa tuetaan asukkaiden omatoimisuutta ja pidetään yllä toimintakykyä. Tilat ovat uudet, tilavat ja siistit, ja ergonomia-apuvälineitä on riittävästi tarjolla. Pääset meille usealla bussilla 14, 15, 55 ja 56. Tarkempi osoite on Niuskalankatu 7b, 20380 Turku.

Työskentelet asukaslähtöisesti ja asukkaan toimintakykyä tukien. Meillä sairaanhoitajana toimit vastuullisena hoitotyön asiantuntijana. Työssäsi vastaat asukkaiden lääke- ja sairaanhoitoon liittyvistä asioista sekä kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä. Yksikön lääkäri ja tiimi toimivat työsi tukena. Työ sisältää asukkaan hoitosuunnitelman mukaista perus- ja lääkehoitoa sekä toimintakyvyn ja hoidon tarpeen arvioimista. Työsi on 2-vuorotyötä.

Arvostamme laaja-alaista osaamista ja kokemusta, mutta otamme mielellämme joukkoon myös uransa alussa olevan motivoituneen sairaanhoitajan. Tukenasi ovat kokeneet sairaanhoitajakollegat. Saat yksilöllisen perehdytyksen ja pääset itse vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun.

Meillä et työskentele koskaan yksin. Olet itseohjautuva, päätöksen tekoon kykenevä vastuunkantaja, mutta myös tiimipelaaja. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti monipuolisen vanhustyön parissa.

Eduksi luemme LOVE-lääkeluvan, kokemuksen vanhustyöstä, RAI-osaamisen, hyvät tietotekniset taidot sekä innostuksen kehittää hoitotyön kirjaamista ja asukkaiden virikkeellistä arkea. Työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48 §:n mukainen suoja.

Meille tärkeää on aito läsnäolo. Toiminnan tavoitteena on asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen. Asukas- ja työturvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, siksi hyödynnämme teknologisia ratkaisuja sekä ergonomisia apuvälineitä. Asukaslähtöisessä työssä kunnioitetaan asukkaan itsemääräämisoikeutta ja oikeutta itsenäiseen, hyvään loppuelämään. Päivittäinen omaisyhteistyö on tärkeää.

Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastustoimen järjestämisestä 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialuetta rakentavat yhdessä kaikki 27 kuntaamme, sairaanhoitopiiri, erityishuollon palvelut sekä pelastuslaitos.

Meistä tulee noin 23 000 asiantuntijan uusi työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen.

Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa!