Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja,Turku Liinahaka 2

Tervetuloa meille töihin!
Tule tekemään merkityksellistä työtä vanhusten hyvän elämän mahdollistajana Varsinais-Suomen ikääntyneiden ympärivuorokautiseen asumispalveluyksikköön.
Haemme sairaanhoitajaa Liinahaka 2 ympärivuorokautiseen palveluasumiseen Turkuun. Liinahaka sijaitsee Vätin kaupunginosassa keskustan pohjoispuolella. Liinahaassa on kaksi erillistä yksikköä Liinahaka 1 & 2 ja meillä on viihtyisät tilat. Liinahaassa on yhteensä kuusi ryhmäkotia, joissa jokaisessa asuu 12 asukasta. Pääset meille usealla bussilla mm. 6, 7 ja 300, mutta pihassa ja kadun varrella on myös ilmaisia autopaikkoja. Tarkempi osoitteemme on Liinahaankatu 17, 20320 Turku.
Asukkaat ovat pääasiassa iäkkäitä ja monisairaita henkilöitä, joiden asuminen ja hoitaminen kotona ei ole enää mahdollista. Liinahaka tarjoaa turvallisen ja kodinomaisen asuinympäristön, jossa asukkaat saavat hoitoa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden. Ryhmäkotimuotoisessa asumisessa tuetaan asukkaiden omatoimisuutta ja pidetään yllä toimintakykyä.
Työskentelet asukaslähtöisesti ja asukkaan toimintakykyä tukien. Meillä sairaanhoitajana toimit vastuullisena hoitotyön asiantuntijana. Työssäsi vastaat asukkaiden lääke- ja sairaanhoitoon liittyvistä asioista sekä kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä. Yksikön lääkäri ja työtiimi toimivat työsi tukena. Työ sisältää asukkaan hoitosuunnitelman mukaista perus- ja lääkehoitoa sekä toimintakyvyn ja hoidon tarpeen arvioimista. Yksikössä on paljon myös alan opiskelijoita, joiden ohjaajana saat toimia. Työsi on 2-vuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Arvostamme laaja-alaista osaamista ja kokemusta, mutta otamme mielellämme joukkoon myös uransa alussa olevan motivoituneen sairaanhoitajan. Tukenasi Liinahaassa ovat kokeneet sairaanhoitajakollegat. Saat yksilöllisen perehdytyksen ja pääset itse vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun.
Meillä et työskentele koskaan yksin. Olet itseohjautuva, päätöksen tekoon kykenevä vastuunkantaja, mutta myös tiimipelaaja. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti monipuolisen vanhustyön parissa.
Eduksi luemme LOVE-lääkeluvan, kokemuksen vanhustyöstä, RAI-osaamisen, hyvät tietotekniset taidot sekä innostuksen kehittää hoitotyötä ja asukkaiden virikkeellistä arkea.
Meille tärkeää on aito läsnäolo ja arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja. Toimintamme tavoitteena on asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen. Asukas- ja työturvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita, käytössämme on ergonomisia apuvälineitä. Asukaslähtöisessä työssä kunnioitetaan asukkaan itsemääräämisoikeutta ja oikeutta itsenäiseen, hyvään loppuelämään. Päivittäinen omaisyhteistyö on myös tärkeä osa työtämme.

Työn aloituksesta voimme sopia erikseen ja haastattelut toimeen aloitamme jo hakuaikana.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastustoimen järjestämisestä 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialuetta rakentavat yhdessä kaikki 27 kuntaamme, sairaanhoitopiiri, erityishuollon palvelut sekä pelastuslaitos.
Meistä tulee noin 23 000 asiantuntijan uusi työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen.
Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa!