Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja,Salo-Somero Mt ja päihde

SOTE-keskus alue 6:lla (Salo – Somero) on haettavana SAIRAANHOITAJAN työsuhde mielenterveys- ja päihdepalveluiden poolihenkilöstössä

Tervetuloa joukkoomme! Haemme mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen poolihenkilöstöön.
Työ on päivätyötä, työaikamuotona keskimääräinen yleistyöaika.

Tuleva työsi meillä edellyttää kokemusta psykiatrisesta hoitotyöstä ja päihdetyöstä. Jotta työskentelysi meillä sujuisi mahdollisimman hyvin, toivoisimme sinun olevan vahva mielenterveys- ja päihdetyön ammattilainen, jolla on asiakaslähtöinen, kuntouttava ja itsenäinen työote. Joustavuus ja yhteistyökyky on keskeistä niin omissa moniammatillisissa tiimeissä kuin sidosryhmienkin kanssa. Sinulla on rohkeutta työskennellä muuttuvissa olosuhteissa, sillä työpisteinäsi on koko Sote-keskus alue 6:n mielenterveys- ja päihdepalvelut, erityisesti päihdekorvaushoito, akuutti mielenterveys- ja päihdevastaanotto sekä kotiin vietävä kuntouttava päihde- ja mielenterveystyö. Eduksi tehtävän hoitamiselle katsomme kriisityön kokemuksen.

Edellytämme voimassaolevaa lääkehoidon lupaa, tai sen suorittamista välittömästi työsuhteen alussa yksikön lääkehoitosuunnitelman mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, joka on maksimissaan 6 kk. Palkkaa maksamme SOTE-sopimuksen mukaan. Soita tai viestitä, niin kerromme mielellämme Sinulle työpaikasta ja palkasta tarkemmin!

Lisätietoja antavat:
Poolihenkilöstön ma.osastonhoitaja Anni Jaakkola-Andersson, p. 050 4754700, anni.jaakkola-andersson@varha.fi
Päihde- ja mielenterveyspalveluiden päällikkö Minna Heinä, p. 044 7723646, minna.heina@varha.fi

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen pätevyys.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät