Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja,Paimio kotihoito

Tule meille töihin Paimion kotihoitoon.
Paimion kotihoidossa on kaksi tiimiä. Sairaanhoitajat toimivat osana moniammatillista työyhteisöä. Asiakkaana kotihoidossa on pääsääntöisesti ikäihmisiä ja usein monisairaita.Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu kotihoidon asiakkaan lääkehoidosta vastaaminen, sairaanhoidolliset tehtävät sekä kokonaisvaltainen hoidon suunnittelu ja toteutus. Asiakaslähtöinen kotihoidon työ edellyttää sairaanhoitajalta hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ on monipuolista ja vastuullista.
Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät