Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja,Loimaa, Vammaispalvelut

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteen 01.03.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Meillä on tärkeää aito ihmisten kohtaaminen ja asiakkaiden kunnioitus sekä osallisuus. Toivomme ennen kaikkea halua oppia uutta kanssamme.

Sairaanhoitaja toimii vammaispalveluissa asiantuntijaroolissa. Pääpaino tehtävässä on Loimaalla sijaitsevissa tehostetussa palveluasumisyksikössä Tammi- ja Mirjakodissa sekä palveluasumisyksikössä Ruusurinteessä. Sairaanhoitaja osallistuu ohjaus-ja hoitotyöhön. Tehtävässä sovelletaan jaksotyöaikaa ja noudatamme SOTE-sopimusta. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin. Oman auton käyttö on välttämätöntä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 § 5 mukaisesti laillistettu sairaanhoitaja, sekä soveltuvuus haettavana olevaan tehtävään.
Eduksi katsotaan työkokemus erityisryhmien kanssa työskentelystä. Arvostamme hyviä viestintä- ja tiimityötaitoja ja organisointikykyä. Tehtävän täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Työpaikkamme on savuton.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Meillä pääset vaikuttamaan palveluihin, saat hyvän perehdytyksen ja asiantuntevan huumorilla höystetyn työyhteisön tuen. Panostamme työhyvinvointiin ja työssä jaksamiseen. Tervetuloa iloiseen ja reippaaseen joukkoomme!

Varsinais-Suomen hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastustoimen järjestämisestä 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialuetta rakentavat yhdessä kaikki 27 kuntaamme, sairaanhoitopiiri, erityishuollon palvelut sekä pelastuslaitos.

Meistä tulee noin 23 000 asiantuntijan uusi työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen.

Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa!