Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja,kesätyö Tyks Mäntymäki

Hei sinä kokenut hoitotyön ammattilainen, vastavalmistunut tai hoitotyön opiskelija!

Meillä on sinulle kesäksi töitä TYKS Mäntymäessä. Organisatorisesti sijoitumme Varsinais-Suomen hyvinvointialueella Tyks/sairaalapalvelut- Medisiininen tulosryhmä- Geriatrian palvelualue.
Etsimme joukkoomme positiivisella asenteella varustettua ja geriatrisesta hoitotyöstä tai kotisairaalatyöstä kiinnostunutta sairaanhoitajaa.
Sydänosastolla pääset syventymään geriatrisen sydänpotilaan hoitopolkuun. Työskentelet osana moniammatillista tiimiä mm. kardioversioissa ja sydänvalvonnassa. Neurologisella osastolla hoidat esimerkiksi avh-potilaita ja keskushermostosairauksia. Osaston erityisosaamista ovat letkuravitsemus- ja hengitysvajauspotilaat. Infektio-osastolla pääset hoitamaan infektiopotilaita, joihin kuuluu myös koronatartunnan saaneet potilaat. Työtä pääset tekemään toimivissa, eristyspotilaiden hoitoon soveltuvissa, nykyaikaisissa tiloissa. Sisätautiosastolla opit hoitamaan monipuolisesti erilaisia sisätautipotilaita. Osastomme erikoisosaamiseen kuuluvat myös haavapotilaat, joita hoitaessa pääset harjoittamaan käden taitoja ja kartutat haavanhoito-osaamistasi. Jos olet jo valmistunut sairaanhoitajaksi ja sinulla on ajokortti, Tervetuloa kotisairaala tiimiin! Kotisairaalassa tarjoamme sairaalatasoista hoitoa potilaiden kotona tai toimipisteellämme. Työn painopiste on iv-hoitojen, laboratorionäytteiden ja voinnin arvioinnin toteuttamisessa.
Töitä tehdään 2- tai 3-vuorotyössä. Toimimme tiimeissä ja huolehdimme perehdytyksestäsi, joten et jää yksin missään tilanteessa. Pääset työskentelemään innostavassa työympäristössä ja kaupan päälle saat mukavat työkaverit.

Edellytämme LOVe-lääkehoitolupaa tai sen suorittamista koeajan puitteissa.

Liitä hakemukseesi toive siitä, mihin yksikköön haluaisit mieluiten työllistyä. The choice is yours! Paikat täytetään heti, kun sopivat sijaiset on löydetty.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät