Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja,Kaarina kotihoito

Kotihoidon työ on monipuolista ja itsenäistä, mutta kuitenkin osana moniammatillista työyhteisöä. Asiakkaat ovat kotona asuvia, pääasiassa ikäihmisiä.
Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu kotihoidonasiakkaan lääkehoidosta vastaaminen, sairaanhoidolliset tehtävät sekä kokonaisvaltainen hoidon suunnittelu ja toteutus. Työ on monipuolista ja vastuullista. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin.
Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja itsenäistä harkintakykyä sekä sujuvia yhteistyötaitoja. Toivomme sinulta löytyvän myös luovuutta, joustavuutta ja positiivista asennetta. Tehtävänkuva vaatii myös ajokortin, ja mahdollisuuden käyttää omaa autoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät