Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja, Uusikaupunki, osasto 1

Hei sinä vasta valmistunut tai kokemuksen omaava sairaanhoitaja. Etsitkö mukavaa työyksikköä?
Tartu haasteseen ja tule osaksi meidän tiimiä.

Haemme sairaanhoitajaa iloiseen tiimiimme Tyks sairaalapalveluihin osastolle 1, Uuteenkaupunkiin

Pääsisit mukaan toteuttamaan työtäsi pitkää kuntoutusta vaativien potilaiden hoitoon (avh), saattohoitopotilaiden hoitotyöhön sekä leikkauksista toipuvien potilaiden hoitoon.
Sairaanhoitajana vastaat omalta osaltasi potilaiden ohjauksesta ja kuntoutuksesta vuodeosastolla. Sairaanhoitoa toteutetaan moniammatillisessa tiimissä mm. lääkärin, fysioterapeutin, kuntohoitajan, sosiaalihoitajan sekä kollegoiden kanssa potilaiden parhaaksi.

Meillä pääset mukaan mielenkiitoiseen, energiseen ja toimintaansa kehittävään työyhteisöön. Tehtävänkuva on laaja ja joka päivä opit uutta. Tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä monipuoliset koulutusmahdollisuudet, joten pääset kehittämään ammattitaitoasi ja vahvistamaan osaamistasi myös jatkossa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Työ on tiimityötä. Osastolla on tällä hetkellä 20 paikkaa. Osaston on jaettu moduuleihin joissa, työskennellään työpareina. Sairaanhoitajana otat vastuun omista moduulin potilaista. Huolehdit vuorossa heidän lääkehoidosta sekä hyvästä perushoidosta. Työ on sopivasti haastavaa, mutta yksin sinun ei tarvitse pärjätä, sillä saat aina apua kokeneilta kollegoilta sekä oman moduulisi työparista. Työtä tehdään aamu, -ilta ja yövuorossa.

Haluamme tarjota mahdollisuuden mm työ ja perhe-elämän yhteensovittamiseen, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi. Tämä mahdollistetaan autonomisen työvuorosuunnittelun myötä.

Peruspalkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. työkokemus- tai henkilökohtaisialisiä. Lisäksi jos työvuosia on yli 15, voit nopeastikin ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää vuodessa.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri, -ja/tai lounasedun kesken.

Työyhteisömme toivovat sinulta hyviä yhteistyötaitoja työn sujuvuuden takaamiseksi, erinomaista organisointikykyä, joustavaa työskentelytapaa sekä kehittämismyönteisyyttä. Nämä taidot auttavat sinua onnistumaan tässä työssä. Tärkeää on, että haluat olla sydämelläsi mukana antamassa potilaillemme parasta mahdollista hoitoa.

Jos tunnistat itsesi tästä työhakemuksen kuvasta ja haluat liittyä humoristiseen joukkoomme, täytä hakemus kuntarekryssä pikaisesti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Toimimme keskeisten arvojen mukaisesti-ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.