Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja, Tyks,Vatsaelinkirurgia, vuodeos.

Innostutko ajatuksesta tehdä monipuolista ja vaihtelevaa kesätyötä ammattitaitoisen työyhteisön jäsenenä ja oppia joka päivä uutta? Jos vastasit tähän kyllä, etsimme juuri sinua joukkoomme!

Etsimme innokasta ja hyvän työmotivaation omaavaa sairaanhoitajaa tai yli 140 opintopisteen valmiusasteella olevaa sairaanhoitajaopiskelijaa. Tarjoamme mielenkiintoisia ja ammattitaitoa kehittäviä tehtäviä sekä kollegoiden jatkuvan tuen vauhdikkaassa kirurgisessa maailmassa.

Hoidamme alemman ruoansulatuskanavan, kuten paksu- ja peräsuolen sairauksia sekä ylemmän ruoansulatuskanavan ja siihen läheisesti liittyvien sisäelinten, kuten maksan, haiman ja pernan kirurgisia tauteja.

Osastomme monipuoliset työtehtävät takaavat sen, että pääset kehittymään. Työtehtäviisi tulee kuulumaan mm. avannepotilaiden hoito ja ohjaaminen, leikkauspotilaiden tarkkailu ja hoito, lääkehoidon toteuttaminen sekä potilaiden tulohaastattelut ja kotiutukset.

Panostamme potilaan hyvään ja kokonaisvaltaiseen hoitoon ja toivomme sen olevan sinullekin tärkeää. Työ on kolmivuorotyötä ja käytämme yhteisöllistä työvuorosuunnittelua.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus tai vähintään 140 opintopisteen suoritustaso sairaanhoitajaopinnoissa.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Mahtavat työkaverit ja innostava työ odottavat sinua kesällä!