Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja, Tyks, Sädehoitopoliklinikka

Tyksin yliopistollisen keskussairaalan syöpätautien palvelualueella on haettavana sairaanhoitajan toimen sijaisuus. Pääasiallinen työn suorittamispaikka työsuhteen alussa on syöpäklinikan sädehoitopoliklinikka.

Sairaanhoitaja työskentelee sädehoidossa itsenäisesti ja lääkärin työparina vastaanotolla. Työ koostuu potilaiden ja omaisten tukemisesta, ohjaamisesta ja neuvonnasta sekä toimenpiteissä avustamisesta yhteistyössä muiden ammattiryhmien kanssa. Työ on päivätyötä. Palvelemme potilaita sekä suomen että ruotsin kielellä.

Odotamme hakijalta kunnioittavaa, potilaslähtöistä ja positiivista työotetta, kykyä työskennellä itsenäisesti, hyviä yhteistyö- ja työyhteisötaitoja, paineensietokykyä, joustavuutta sekä halua kehittää omaa ammattitaitoa ja toimintatapoja. Arvostamme hyviä neuvonta- ja ohjaustaitoja sekä kokemusta syöpäpotilaiden hoitotyöstä.

Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön.
Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.