Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja, Tyks neurologian osasto

Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen Tyksin neurologian vuodeosastolle ajalla 1.2.-13.12.2023.

Kiinnostaako sinua nopeatempoinen, itseään haastava, mutta antoisa neurologinen hoitotyö erikoissairaanhoidossa? Haluatko oppia, miten erilaiset sairaudet aivoissa ja keskushermostossa vaikuttavat ihmisen kokonaisvaltaiseen toimintaan? Miten jatkuvasti kehittyvä neurologian ala tuo keinoja hoitaa näitä? Haemme juuri sinua osaksi loistavaa työyhteisöämme!

Tarjoamme mielenkiintoista työtä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi kollegoiden tuella vauhdikkaassa sairaalamaailmassa. Neurologian osastolla pääset osaksi moniammatillista tiimiä, jossa arvioimme, tuemme ja hoidamme potilaita sairauden eri vaiheissa. Tiimiimme kuuluvat lähi- ja sairaanhoitajien lisäksi mm. fysio-, toiminta- ja puheterapeutit, lääkärit, laitoshuoltajat, osastosihteeri ja osastofarmaseutti.

Osastomme on 24-paikkainen päivystävä vuodeosasto. Meillä hoidetaan mm. aivoverenkiertohäiriöitä, epileptisiä kohtauksia, Parkinsonin tautia sekä keskushermostoinfektioita sairastavia potilaita. Valtaosa potilaistamme saapuu päivystyksellisesti. Osastomme toimii tiiviissä yhteistyössä mm. Tyks Akuutin, AVH-valvonnan ja neurokirurgian vuodeosaston kanssa.

Arvostamme innostusta itsensä kehittämiseen, ongelmaratkaisukykyä ja aitoa halua auttaa. Asiakaskokemus on meille tärkeää, joten toivomme sinulta potilaslähtöistä otetta työhön sekä hyvää yhteistyökykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden osaamisen syventämiseen.

Henkilökunnan osaamista tuetaan järjestämällä toimialueen sisäisiä koulutuksia säännöllisesti sekä lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua ulkopuolisiin koulutuksiin. Myös työkierto toimialueen muille osastoille kiinnostuksesi mukaan on mahdollista. Ruotsin kielen taitoasi saat käyttää hoitaessasi ruotsinkielisiä potilaitamme sekä yhteistyökumppanimme Novian ammattikorkeakoulun kanssa.

Työmme on kolmivuorotyötä. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jossa pääset itse vaikuttamaan työvuoroihisi.

Tule mukaan toteuttamaan laadukasta potilashoitoa ja tuomaan oma panoksesi hyvän sykkeen työyhteisöön!

Kerromme mielellämme lisää neurohoitotyöstä!

Toiminta-ajatuksemme on: vaikuttavaa hoitoa – yhdessä ystävällisesti arvostaen.
Tutustu toimintaamme osoitteissa: https://www.tyks.fi/potilaille-ja-laheisille/sairaalat-ja-toimipisteet/tyks-t-sairaala/neurologian-vuodeosasto

Peruspalkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. vuoro-, työkokemus- (max. 8%), tai henkilökohtainen lisä. Työkokemuslisää maksetaan työvuosien perustella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ. Lisäksi jos työvuosia on yli 15, voit nopeastikin ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää vuodessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät