Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja, Tyks/Mäntymäki

Kaskelinnan sairaalan infektio-osastolla on avoinna vakituinen sairaanhoitajan toimi, johon haemme infektiopotilaan kokonaisvaltaisesta hoidosta ja hoitotyön kehittämisestä innostunutta hakijaa. Kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä infektiopotilaiden erityisosaajaksi. Pääset hoitamaan infektiopotilaita, joihin kuuluvat myös koronatartunnan saaneet potilaat. Työtä pääset tekemään toimivissa, eristyspotilaiden hoitoon soveltuvissa, nykyaikaisissa tiloissa.
Työ on 3-vuorotyötä. Toimimme tiimeissä ja huolehdimme perehdytyksestäsi, joten et jää yksin missään tilanteessa. Pääset työskentelemään innostavassa työympäristössä ja kaupan päälle saat yhteisöllisen, osallistavan työvuorosuunnittelun ja mukavat työkaverit.

Organisatorisesti sijoitumme Varsinais-Suomen Hyvinvointialueella Tyks/sairaalapalvelut- Medisiininen tulosryhmä- Geriatrian palvelualue. Edellytämme Loven suorittamista koeaikana, jos sitä ei ole suoritettu.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.