Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja, Tyks/Mäntymäki

Hei sinä kokenut hoitotyön ammattilainen, vastavalmistunut tai hoitotyön opiskelija!

Meillä on Sinulle kesäksi töitä Tyks Mäntymäessä. Organisatorisesti sijoitumme Varsinais-Suomen hyvinvointialueella Tyks/sairaalapalvelut- Medisiininen tulosryhmä- Geriatrian palvelualue.

Etsimme joukkoomme positiivisella asenteella varustettua ja geriatrisesta hoitotyöstä kiinnostunutta sairaanhoitajaa.

Geriatrinen osasto 1 on selkeällä työnjaolla jaettu toiminnallisesti kahteen osaan. Osaston toisella puolella hoidetaan käytösoireisia (muisti)potilaita ja toinen puoli on keskittynyt akuuttiin geriatriseen päivystysosaston mukaiseen toimintaan. Geriatrisella osastolla 2 korostuu geriatrinen kokonaisvaltainen arviointi sekä toimintakyvyn ja kuntoutuksen edistäminen kuntouttavan hoitotyön keinoin. Ortogeriatrisella osastolla hoidetaan mm. potilaita, jotka tarvitsevat sairaalahoitoa kaatumisen seurauksena syntyneen murtuman hoitamiseksi ja neurogeriatrisella osastolla pääset perehtymään aivoverenkiertohäiriö- ja aivoverenvuotopotilaiden hoitoon ja kuntoutukseen.

Töitä tehdään 3-vuorotyössä. Toimimme tiimeissä ja huolehdimme perehdytyksestäsi, joten et jää yksin missään tilanteessa. Pääset työskentelemään innostavassa työympäristössä ja kaupan päälle saat mukavat työkaverit.

Edellytämme LOVe-lääkehoitolupaa tai sen suorittamista koeajan puitteissa.

Liitä hakemukseesi toive siitä, mihin yksikköön haluaisit mieluiten työllistyä. The choice is yours!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.