Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja, Tyks lastenpsykiatria Raisio

Sairaanhoitaja: oletko kiinnostunut tekemään töitä osana moniammatillista tiimiä Lastenpsykiatrian avohoidossa Neuropsykiatrian työryhmässä? Jos pidät työskentelystä lasten ja perheiden parissa sekä nautit haastavasta psykiatrisesta työstä – tässä on tuhannen taalan mahdollisuus yhdistää nämä molemmat osa-alueet. Tartu haasteeseen ja laita hakemusta tulemaan!

Turun yliopistollisen keskussairaalan psykiatrian tulosalueen lastenpsykiatrian palvelualueella on haettavana sairaanhoitajan toimi. Tehtävän ensisijainen työskentelypaikka on neuropsykiatrian työryhmä, joka tällä hetkellä sijaitsee Raisiossa. Työ on päivätyötä.

Lastenpsykiatrian avohoitotyöryhmässä sairaanhoitaja toimii osana moniammatillista tiimiä tuoden hoitoalan näkemyksen lapsipotilaan ja perheiden asioista. Lastenpsykiatrialla hoitotyötä tehdään kolmella tasolla: yksilö-, perhe- ja verkostotasolla.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen, hyvät koulutus- ja mentorointi-/työohjauspalvelut sekä moniammatillisen tiimin tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena: Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.