Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja, Tyks Akuutti/Uki

Päivystystyöstä kiinnostunut sairaanhoitaja tai -opiskelija, oletko sinä uusi osaajamme ja työkaverimme?

Haemme TYKS Akuutin Uudenkaupungin päivystykseen sairaanhoitajaa kesälomakaudeksi 22.5.2023 alkaen. Sijaisuutta on mahdollista jatkaa syksyllä.

Päivystyksessä hoidamme tapaturmapotilaita, äkillisesti sairastuneita sekä kiireellistä erikoissairaanhoitoa vaativia potilaita. Päivystyksessämme toimivat lääkärin ja sairaanhoitajan vastaanotot, joilla pyrimme tarjoamaan potilaille joustavaa ja oikea-aikaista hoitoa. Käytämme hoidontarpeen arvioinnissa valtakunnallista STM:n ohjetta päivystyshoidon tarpeesta.

Päivystyspisteemme sijaitsevat Loimaalla, Salossa, Turussa sekä Uudessakaupungissa. Turun ja Salon toimipisteet palvelevat ympärivuorokautisesti päivittäin. Loimaan ja Uudenkaupungin palvelupisteet palvelevat 8-20 välisenä aikana.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Työsi tukena toimii vahva moniammatillinen tiimi.

Sairaanhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Lisäksi otamme huomioon haussa sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on vähintään 140 op suoritettuja opintoja työn alkaessa.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.