Hyppää sisältöön

Sairaanhoitaja, Tyks Akuutin Turun päivystys

Tyks Akuutin Turun yhteispäivystys kutsuu sairaanhoitajia riveihinsä kesäksi! Tarjolla myös heti alkavia sijaisuuksia.

Tarjoamme nyt vauhdikasta ja haastavaa työtä sinulle sairaanhoitaja Turun päivystyspisteessä. Haemme kesätöihin osaavaan joukkoomme hyvän työmotivaation omaavia ensisijaisesti valmiita tai keväällä 2023 valmistuvia sairaanhoitajia.

Tyks Akuutti tuottaa päivystys- ja ensihoitopalveluita Varsinais-Suomen hyvinvointialueella. Päivystyspalveluita tuotetaan Turussa ympärivuorokautisesti ja työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää asiakaspalvelutaitoa, yhteistyökykyä ja muutosvalmiutta. Arvostamme aktiivista työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä halua kehittyä työssään. Aikaisempi kokemus perusterveydenhuollon ja/tai erikoissairaanhoidon päivystyshoitotyöstä, ruotsin kielen taito ja kipsaustaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja haasteellista työtä moniammatillisessa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Tervetuloa joukkoomme!

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.
#hyvintekijät